Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΤΕΡΑ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ…;!



ΠΑΤΕΡΑ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ…;!

Πατέρα τα έμαθες τα νέα…; Ο Κόκκαλης πήγε στην ΕΠΟ! Επισκέφτηκε την διοίκηση και τον κ.Πιλάβιο, ξέρεις αυτήν την σπουδαία διοίκηση που όπως είπες και εσύ στις εφημερίδες πριν μια εβδομάδα είναι πολύ καλή και ελέγχει την κατάσταση και μια που έχουν σταματήσει και τα χειρουργεία αν βρεθεί κάποιος βλάκας διαιτητής είναι έτοιμη να τον στείλει σπίτι του. Άραγε σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο διαιτητής του αγώνα παο-Άρης;; που δεν έδωσε το πέναλτι στον Άρη στο 90΄;; και πήρατε τους τρεις βαθμούς;; Μήπως είναι και ο διαιτητής του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-Καβάλα που ακύρωσε κανονικό γκόλ του Λεονάρντο γιατί έκοβε την ορατότητα λέει του τερματοφύλακα…;; Είναι και ο διαιτητής του αγώνα παο-αεκ που δεν έδωσε το πέναλτι στην αεκ και που και εκεί εντελώς τυχαία πάντα…πήρατε τους τρεις βαθμούς;; Τελικά σαν πολλοί από αυτούς τους βλάκες όπως είπατε δεν έχουν μαζευτεί;; Άραγε αυτή η πολύ σπουδαία διοίκηση της ΕΠΟ που ελέγχει την κατάσταση, έστειλε κανέναν σπίτι του;; Μπααααα….άσε την άλλη φορά ε;; που φυσικά θα κόψουν βαθμό από τον παο και θα ξανά θυμηθείτε την παράγκα…Αυτό το υπολογίζω κατά την 12η αγωνιστική να σκάσει! Εκεί σας πιάνει το αμόκ! Στο μεταξύ μας παιχνίδι στο και μπροστά να είστε να το θυμάστε κάτι θα θυμηθείτε εκεί, κάτι θα σας φταίει είναι σίγουρο αυτό! Πάντα έτσι δικαιολογείτε της ήττες εσείς! Το έχετε το ποίημα…!
Σημασία έχει αδέλφια ότι ο πρόεδρος με την εμφάνιση του στα γραφεία της ΕΠΟ (που ήταν και απροειδοποίητη…) σήμαινε πολλά.
Καταρχήν επειδή ακόμα δεν αρχίσαμε και έχουν αρχίσει οι διαιτητές τους καρσιλαμάδες καλό θα ήταν να καταλάβουν ότι δεν κοιμόμαστε και όχι μόνο παρακολουθούμε την κατάσταση τους ορισμούς και τα συναφή, αλλά θα σταθούμε και πολύ σκληροί κριτές απέναντι τους και σε ηγετικό-προεδρικό επίπεδο με μπροστάρη τον ίδιο τον πρόεδρο!
Το άλλο που είχε σημασία στην επίσκεψη αυτή ήταν το μήνυμα ότι μπορούμε και εμείς να κάνουμε επισκέψεις στην ΕΠΟ χωρίς φόβο και με καθαρό πρόσωπο, όχι μόνο οι άλλοι… Και ούτε δηλώσεις και μπερκετεριλίκια με μούσι…! Σκάμε λέμε αυτά που προβλέπονται και ζητάμε αυτά που προβλέπονται. Ισονομία και όχι παρασκήνιο. Ούτε ανακοινώσεις ούτε καραγκιοζιλίκια και το τρίτο νόημα της επίσκεψης με ποιο πολλούς αποδέκτες, αντιπάλους, εχθρούς, φίλους και δημοσιογράφους….ήταν ότι ο Κόκκαλης είναι εδώ! Ξέρετε εσείς οι δημοσιογράφοι αυτός που έχει βαρεθεί και θέλει να τα παρατήσει και δεν δίνει λεφτά στην ομάδα…αυτός που δεν νοιάζεται για τα δικαιώματα της ομάδας του παρά μόνο να τα οικονομάει… αυτός ναι τρέχει στην ΕΠΟ να τους πει να κάνουν αυτά που πρέπει, αυτά που θα έπρεπε να τα έχουν νόμο στο κεφάλι τους και στις αποφάσεις τους.
Βέβαια λουφάξατε και ψιλό την ακούσατε με την επίσκεψη, καθώς είχατε πουλήσει τις μυθοπλασίες τις δικές σας και βόλευε…περιμένατε και τον μουσάτο να κάνει καμιά δήλωση έτσι μαγκιόρικη… εναντίον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για να φτιάξετε το εξωφυλλάκι και εδώ τώρα μπέρδεψε το θέμα γιατί βρήκατε τον Σωκράτη μπροστά σας… Έτσι είναι όμως…μπροστά σας θα βρίσκετε πάντα τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ την ομάδα τον κόσμο και τον πρόεδρο και ειδικά όταν πάτε να φτιάξετε «στιαπού»! Το πρωτάθλημα αυτό θα παιχτεί στα ίσα χωρίς ματιασμένους αμυντικούς που να αφήνει την μπάλα ο ένας στον άλλο….και με διαιτητές που θα παίρνουν τις σωστές αποφάσεις στις παραβάσεις που θα γίνονται στο 35΄ αλλά και στο 90΄….!
Τέρμα η κοροϊδία, το έχουμε πει για να δουλέψετε εις βάρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είστε πολλοί λίγοι…δεν μπορείτε να το κάνετε, εκεί που σκάβετε πάτε και πέφτετε μόνοι σας και πολύ απλά μικραίνετε ακόμα ποιο πολύ.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι εδώ, το ίδιο και ο πρόεδρος του! Το νου σας ρεμάλια που έλεγε και ο Κωσταντάρας σε μια παλιά Ελληνική ταινία…!

Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

4 σχόλια:

  1. ou reeee.....stoma den exei o aris KOUTE ....einai anagi na paei o kokalis re??? palio parageeees

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥ ΡΕ ΒΑΖΕΛΟΚΟΤΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. RE HLITHIE TI PAEI NA PEI KARKINO STA PAIDIA MAS? TI MAS LES RE MAGKA TORA...EISAI SOVAROS Ή APOGOHTEYMENOS POYTANAS GIOS? LEGE RE KARAGIOZI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή