Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!


ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Γαύρε μου καλησπέρα…
Πλέον εδώ που βρισκόμαστε και με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μας, είναι απαραίτητες κάποιες αναγκαίες προσθήκες. Και μιλάμε φυσικά για προσθήκες ουσίας και σε θέσεις που παρατηρείται έλλειψη.
Είναι δεδομένο και ορατό ότι η ποιότητα και συγκεκριμένων παικτών αλλά και της φιλοσοφίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ βοηθούν στην δημιουργία και την παρουσίαση όμορφου και αποτελεσματικού ποδοσφαίρου.
Δεν συγκινούμαι ιδιαίτερα από τα σχόλια των καλοθελητών… που περιμένουν στην γωνία να αποδώσουν ευθύνες και αιχμές για την ομάδα, αγνοώντας το τι πέρασε η ομάδα το προηγούμενο διάστημα (απόλυση Κετσπάγια και όλα τα συνοδευτικά…) και φυσικά ένα πρόγραμμα φωτιά με συνεχόμενα παιχνίδια που βγήκε και με νίκες και φυσικά με απουσίες και τον Τοροσίδη σέντερ φόρ!!
Χρειάζονται λοιπόν προσθήκες να γίνουμε δυνατοί στις θέσεις που πρέπει και να μην αναγκάζεται ούτε ο Τοροσίδης ούτε ο Στολτίδης με τον εργοτέλη να παίζουν σέντερ φόρ!!! Και νομίζω ότι ο πρόεδρος θα κάνει τα μπάμ του και θα φέρει αυτούς που πρέπει, άλλωστε θεωρώ ότι φέρνοντας τον Ζίκο θα ήξερε και αυτός ότι οι μεταγραφικές προσδοκίες θα ήταν από το πάνω ράφι! Άρα λοιπόν νομίζω ότι και με την πρόκριση στους 16 θα κάνει το κλίκ και θα αποκτηθούν αυτοί που πρέπει και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!
Όσο αναφορά το διαιτητικό κομμάτι…εκεί παίζεται χοντρό παιχνίδι από ότι φαίνεται. Τον Πατέρα τον βλέπω πολύ άνετο και με ανησυχεί αυτό…Όλοι εντωμεταξύ που στελεχώνουν ΚΕΔ-Σούπερ λίγκα κλπ είναι παιδιά από την πράσινη οικογένεια έτσι; μην κρυβόμαστε! Το πάνε αποδώ το πάνε αποκεί και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε στους αγώνες, πλήρη κάλυψη και προστασία στον παναθηναϊκό!
Αν αυτά που έχουν γίνει στο παναθηναϊκό φέτος είχαν γίνει σε εμάς φαντάζεσαι νομίζω τι θα είχαμε ακούσει και τι έχουμε ακούσει δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια.
Γαύρε μου…το θέμα είναι να είμαστε σε πλήρη επαγρύπνηση, να σου πω την αλήθεια δεν τους φοβάμαι, ίσα ίσα που νομίζω ότι μας φοβούνται ποιο πολύ και από άλλη χρονιά, φαίνεται από την αμηχανία που κάνει την εμφάνιση της στις δηλώσεις τους, τρέμουν όσο πλησιάζει το ντέρμπι! Θα άκουσες και τον Κατσουράνη θα άκουσες και Καραγκούνη χθες…μαρτυρούν χωρίς ξύλο!
Αποκεί και πέρα όσο αναφορά το θέμα που τέθηκε για το πόσο απαραίτητη ήταν και είναι η συμμετοχή του Σάββα Θεοδωρίδη στα κοινά του ποδοσφαίρου και στην εκπροσώπηση εκ μέρους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στις συναντήσεις σούπερ λίγκα κλπ ναι είναι ένας άνθρωπος που τον αγαπάμε και είναι γαύρος δυνατός, αν και νομίζω ότι κάποιες φορές γίνεται γραφικός και λέει και καμιά κουβέντα παραπάνω, νομίζω πως θα ήταν απαραίτητος για να τα χώνει εκεί που πρέπει, αυτά όμως τα κουμαντάρει ο πρόεδρος και θέλω να πιστεύω ότι παρακολουθεί στενά τις καταστάσεις παρασκηνιακές και μη που διαδραματίζονται στον φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος και ελπίζω να επέμβει και να τηρήσει αυτήν την προπέρσινη κορυφαία ατάκα στην συνέντευξη τύπου ότι δεν θα κάτσουμε να την φάμε…!

Με ερυθρόλευκους χαιρετισμούς
Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

2 σχόλια: