Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ…



ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ…

Γαύρε μου καλησπέρα…
Επειδή σε θέλω μόνιμα ενημερωμένο και ποτέ ξεχασμένο, απόλαυσε την αντιμετώπιση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από τον τύπο! Που κατά τα άλλα όταν είπε ο πρόεδρος ότι γίνεται συγκεκριμένη προσπάθεια απαξίωσης από μερίδα του τύπου πέσανε τα λυκόσκυλα να τον φάνε και τον ειρωνεύονταν!
Δες λοιπόν παρακάτω πως αντιμετωπίστηκε το Χ το δικό μας και το Χ του λαγού!
Δες τους τίτλους και τα σχόλια που συνόδευαν και στόλιζαν τα εξώφυλλα στις 13/9/09! Και που φυσικά νοιάζονταν για το καλό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ…..!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Καβάλα λοιπόν 0-0 ΕΞΩΦΥΛΛΑ 13/9/09 ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:

SPORTDAY: ΕΞΏΦΥΛΛΟ: «ΜΙΛΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ!» ΣΧΟΛΙΑ: (επίσης στην πρώτη σελίδα) «Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!» «ΓΙΟΥΧΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΟΚΚΑΛΗ!» «ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ!»
Εδώ ξαφνικά είχαν θυμηθεί τον λαό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Μας αγάπησαν ξαφνικά…και τους ένοιαξε που αντιδράσαμε…! Το μόνο που τους ένοιαζε και ένοιαξε ήταν η γιούχα και το κράξιμο γιατί ήταν απαραίτητα για να βγει το παραπάνω εξώφυλλο…!

GOAL: ΕΞΩΦΥΛΛΟ: «ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ!» ΣΧΟΛΙΑ: « ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!» (Αυτό ήταν ειρωνικό στην μόλις μια εβδομάδα πριν δήλωση του προέδρου) «ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΚΟΚΚΑΛΗ!» «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ!» «ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΣΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ!»!
Εδώ η επίθεση στον πρόεδρο είναι ευθεία και κατά μέτωπο! Πόνεσε πολύ που τους είπε στα ίσα ότι έχουν συγκεκριμένη αντιμετώπιση και βρήκαν το πάτημα να ειρωνευτούν, να χλευάσουν και να απαξιώσουν φυσικά!

ΕΞΕΔΡΑ: ΕΞΩΦΥΛΛΟ: «ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ» ΣΧΟΛΙΑ: «ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΤΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ» «ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΥΠΟΥ…!» (επίσης υπονοούμενο ειρωνικό για την δήλωση του προέδρου)
Εδώ τα σχόλια επικεντρώθηκαν στον Κετσπάγια κυρίως αλλά τα περί σχεδιασμού και τα περί αίθουσας τύπου καταλαβαίνετε νομίζω για πού πηγαίναν…!

ΦΙΛΑΘΛΟΣ: ΕΞΩΦΥΛΛΟ: «ΣΕΡΝΟΤΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!» ΣΧΟΛΙΑ: «Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ» «ΓΙΟΥΧΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ»
Παρατηρητικοί όσο αναφορά τα συνθήματα και την γιούχα αλλά και την προσπάθεια του Κόκκαλη να βρει προπονητή!
Καλά για τα καραγκιοζιλίκια των πράσινων εφημερίδων δεν χρειάζεται να πω και να γράψω τίποτα αλλά έτσι ενδεικτικά δείτε τι γράφανε και αυτές.

Γαύρε μου…Αυτά ήταν τα ωραία εξώφυλλα των αντικειμενικών και μη μετά την ισοπαλία με την Καβάλα στο Καραϊσκάκη. Που τελικά αποδείχτηκε ότι μας βγήκε σε καλό!
Πάμε τώρα να δούμε την αντικειμενικότητα, τη αξιοπιστία την παντελονιά και την έγκυρη και ίση…αντιμετώπιση της ισοπαλίας του ΛΑΓΟΥ!

SPORTDAY: ΕΞΩΦΥΛΛΟ: «ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΟ!!!!» ΣΧΟΛΙΑ: «ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΑΒΑΝΤΑΖ ΤΗΣ ΠΡΩΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΟ!!!»

GOAL: ΕΞΩΦΥΛΛΟ: «ΕΣΩΣΕ ΠΟΛΟΥΣ» ΣΧΟΛΙΑ: «ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΛΑΡΑ ΣΤΟ 94΄ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ…ΣΙΣΕ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟ»

ΕΞΕΔΡΑ: ΕΞΩΦΥΛΛΟ: «ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ!!!» ΣΧΟΛΙΑ: «ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΙΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

ΦΙΛΑΘΛΟΣ: ΕΞΩΦΥΛΛΟ: «ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ!!!»

Εδώ στα εξώφυλλα τα σημερινά σε σχέση με τα εξώφυλλα του δικού μας παιχνιδιού γίνονται δύο διαπιστώσεις. Πρώτον τα σχόλια είναι λίγα! Σε σχέση με τα σχόλια που στόλιζαν τα εξώφυλλα στο δικό μας παιχνίδι! Μία επικεφαλίδα για τα προσχήματα και τα σχόλια με μικρά γραμματάκια και στην μούγκα!
Φυσικά δεν γράφτηκε και τίποτα για Πατέρα, Τεν φάτε και λοιπούς! Δεν χρειάζεται…ούτε για τον Λέτο που δεν έδωσε το χέρι στον Τεν φάτε! Όχι βέβαια…ποτέ!
Γαύρε μου…Αυτοί είναι…αβάντα και γλείψιμο μια ζωή…και φυσικά μην στεναχωρήσουμε τον φίλο μας παναθηναϊκό…Έτσι τα βλέπουν οι επιστήμονες της πληροφόρησης!
Ε λοιπόν πάρτε χαμπάρι κύριοι δημοσιογράφοι ότι ναι δείχνετε άλλη αντιμετώπιση στον λαγό και αυτό ότι και να κάνετε δεν μπορείτε να μας το αμφισβητήσετε και αν μέχρι πέρυσι μας εκνεύριζε τώρα μας φτιάχνει ακόμα ποιο πολύ…! Μόνο να προσέχετε γιατί η θάλασσα του Πειραιά από όλες είναι ποιο βαθιά…προσέξτε μην πνιγείτε…!!
Αρκετά ασχοληθήκαμε μαζί σας….Έχουμε και αγώνα αύριο για το ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ! Εκεί που ο πρέσβης σας…είναι ΑΠΩΝ!!!

Με ερυθρόλευκους χαιρετισμούς
Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. polu dikio se auta pou les sumfwnw se ola......palia epairna fanatika sportday ws antikeimeniki kai meta arxisa na vlepw pws antimetwpizoun ton osfp se sxesi me ton pao....ka8e niki tou pao stin eurwpi tou 3eftilismenou 8riamvologousan oles enw se antistoixes tou osfp......min poume gia basket pou prwti fora stin zwi mou vlepw antikeimeniki efimerida pou na xaraktirizei pelati kapoia omada.....kai polla alla pou 8eloun selides gi na graftoun opws p.x. to kalokairi ekmetaleuonatai tin dunami tou onomatos tou 8rulou me onomata metagrafwn gia poulisoun......!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή