Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ…!



ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ…!

Θα θυμάστε όλοι νομίζω το περιβόητο θέμα με το «ΤΣΟ κ ΛΟ» που είχε ξεσπάσει το καλοκαίρι. Ήταν τότε που οι λαγοί σαν γνήσιοι άντρες…και παλικαράδες…που είναι… για να πικάρουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στον τελευταίο τελικό για το περυσινό πρωτάθλημα στο Βόλεϊ γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Λεωφόρο, είχαν προμηθεύσει (με την ανοχή και της διοίκησης τους…) τις αθλήτριες τους με μπλουζάκια που είχαν τυπωμένο το θύρα 13 και το συνθηματικό «ΤΣΟ κ ΛΟ». Τα οποία και φόρεσαν οι αθλήτριες…με την λήξη του τελικού, όπου βγάζανε και φωτογραφίες, υπερήφανες και ευτυχισμένες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Εντάξει οι δημοσιογράφοι βέβαια που ως συνήθως αποκαλύπτουν τα πάντα…δεν μας είπαν τίποτα για το περιστατικό, ούτε σχολιάστηκε όσο θα έπρεπε. Έβαλαν τις φωτογραφίες φόρα παρτίδα στα εξώφυλλα και υμνούσαν τον παναθηναϊκό.
Τελικά και μετά από επίσημη παρέμβαση της διοίκησης του ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ το θέμα πήγε σε νομικά μονοπάτια όπου η ομάδα του παναθηναϊκού τιμωρήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά και προσβολή του αθλήματος! Το «ΤΣΟ κ ΛΟ» πήγε περίπατο και το καθένα από αυτά μπήκε εκεί που έπρεπε…όπως και τα μπλουζάκια…!
Το θέμα όμως που έσκασε και έχει μεγάλο ενδιαφέρων είναι άλλο. Η ομοσπονδία του Βόλεϊ αρνείται θα παραδώσει άδεια για την χρησιμοποίηση του κλειστού της λεωφόρου καθώς δεν πληρεί λέει τις προϋποθέσεις!! Ούτε τις αγωνιστικές ούτε τις πολεοδομικές!! Η απόσταση του αγωνιστικού χώρου από την οροφή είναι μικρότερη των 7 μέτρων και αυτό αυτόματα το κρίνει ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!!
Δηλαδή για να καταλάβουμε όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα του παναθηναϊκού αγωνίζεται σε γήπεδο που είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για αθλητικές διοργανώσεις και δεν πληρεί τις προϋποθέσεις ούτε για γυμναστικές επιδείξεις! Και παρόλο αυτά το δήλωναν και προμηθεύονταν και άδεια για να δίνουν εκεί τα παιχνίδια τους και ειδικά τους τελικούς των play offs.
Άρα αν κρίνουμε από τα μέχρι τώρα δεδομένα οι αγώνες που έγιναν εκεί αλλά και οι τίτλοι που κατακτήθηκαν εκεί δεν πρέπει να μετράνε!! Αφού απαγορεύεται η διεξαγωγή αγώνων εκεί και το γήπεδο έχει κριθεί ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ! Όταν δεν μπορείς και δεν έχεις το δικαίωμα να αγωνίζεσαι σε ένα αθλητικό κέντρο τότε αυτόματα ότι έχεις κάνει εκεί δεν θα πρέπει να κρίνεται έγκυρο. Ούτε οι νίκες ούτε τα πρωταθλήματα! Αν πάμε σύμφωνα με τους νόμους!
Και τι γίνεται τώρα;; Θα μας απαντήσει κάποιος αρμόδιος τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;; Όλοι αυτοί που κρατούν τις νομοθεσίες στα χέρια τους και τις χειρίζονται (επιλεκτικά…) στην ομοσπονδία;; Θα μας πουν ποιος χορηγούσε την άδεια τόσα χρόνια στην ομάδα του παναθηναϊκού και του έδινε το δικαίωμα να αγωνίζεται σε ένα γήπεδο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ;; Θα μας πουν ποιοι και γιατί δεν τήρησαν η δεν τηρούν τους νόμους και τους κανονισμούς ( αυτούς που για τσιφλίκι του παναθηναϊκού κλείσανε την κάτω θύρα στο κλειστό του Ρέντη…) Τελικά υπάρχουν κανονισμοί και νόμοι η όχι;; Θα μας πούνε γιατί σε αυτό το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ γήπεδο δεν τόλμησαν να ρίξουν τιμωρία ΠΟΤΕ!! Με τα τόσα αίσχη που έχουν κάνει εκεί μέσα οι λαγοί τόσα χρόνια! Θα μας πουν αν τα παιχνίδια, οι νίκες θα ακυρωθούν αφού πραγματοποιήθηκαν σε απαγορευμένο γήπεδο;;
Αν δηλαδή ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υποδεχτεί τον παναθηναϊκό σε γήπεδο «beach volley» για τα play off θα μετρήσει κανονικά στο πρωτάθλημα;; Δεν νομίζω…γιατί πολύ απλά δεν επιτρέπεται εκεί να δίνονται τέτοιοι αγώνες! Άρα με αυτήν την λογική και στη Λεωφόρο δεν θα πρέπει να αναγνωριστεί καμία αθλητική δραστηριότητα αφού δεν επιτρέπεται εκεί να δίνονται αγώνες σε επίπεδο πρωταθλήματος! Έτσι απλά!
Δηλαδή έγκυρες νίκες και τίτλοι σε ΜΗ έγκυρο γήπεδο;; Κατά τα άλλα θέλανε και φιέστα με «ΤΣΟ κ ΛΟ» καλή ήταν η φιέστα…αλλά τώρα «ΧΕΣΤΑ…!» Αλλά εγώ θέλω να δω και πως θα το παρουσιάσουν το θέμα οι δημοσιογράφοι, γιατί εδώ πρόκειται για αθλητικό σκάνδαλο που πρωταγωνιστή έχει ποιον άλλο…;; Τον μόνιμα αδικημένο…! Καταρχήν μπράβο σε εκείνον που δεν δίνει την άδεια! Αρκεί να μην λυγίσει…! Η ουσία όμως είναι ότι για ακόμα μια φορά οι τίμιοι…και οι αδικημένοι που κάνουν τον κόσμο άνω κάτω σε κανά φαλτσοσφύριγμα πρωταγωνιστούν σε παρανομίες και παρατυπίες! Πρέπει επίσης να μάθουμε ποιοι ήταν αυτοί που τόσα χρόνια χορηγούσαν την άδεια στον παναθηναϊκό και ποιοι τελικά του την έκοψαν (ελπίζουμε όχι προσωρινά…) Είναι ηθικό να εξηγήσουν τα τι και πως όταν βάση κανονισμών αμφισβητούνται όλα όσα έχουν γίνει μέσα στη Λεωφόρο! Γιατί δεν μπορεί ένα γήπεδο να είναι κατάλληλο την Δευτέρα ακατάλληλο την Τρίτη και ξανά κατάλληλο την Τετάρτη!! Αυτό είναι αστείο! Και δεν κρύβεται…!
Πάντως το θέμα παρακολουθείται στενά και εδώ θα είμαστε να δούμε τελικά, η οροφή ψίλωσε…;;!!για να πάρει ο παναθηναϊκός την άδεια πάλι…;;! Επίσης προτείνω επειδή και σαν ομάδα και σαν διοίκηση έχουμε άλλη ηθική εμείς κάτι που στερούνται οι άλλοι εκ γεννητής…!Να προτείνουμε στην ομοσπονδία να στείλει τα κορίτσια στο Ρέντη!! Μια που δεν έχουν γήπεδο να αγωνιστούν…Να φοράνε και τα μπλουζάκια ΤΣΟ κ ΛΟ, ούτος η άλλος σε εμάς δεν απευθύνονταν;; ε ας μας το πουν και από κοντά αφού το παίζουν η εξέλιξη της Μπουμπουλίνας…!!
Εγώ ξέρω ότι όλα τριγύρω αλλάζουνε αυτοί το ίδιο μένουν…!


Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

2 σχόλια:

  1. ilikrina... auto to athro deixnei ti vlakeia sas kai to poso provata eiste...
    1) Pou na kseroun RE KOTES oi athlitries ti simainei to TSO&LO!!!
    2) Oi kanonismoi pou allazoun aironoun ta proigoumena protathlimata???
    APOTELESMA: eiste provata (zito siggnomi apo ta provata), eiste oti pio ilithio exei na epidiksei i anthropini zwh... kalinixta KOTES k TREXOULES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή