Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Νιώθω πραγματικά υπερίφανος που είμαι οπαδός αυτής της ομάδας και ενεργό μέλος των οργανομένων οπαδών της.


Tasos Mi.....
Φίλε Γιάννη. Νιώθω πραγματικά υπερίφανος που είμαι οπαδός αυτής της ομάδας και ενεργό μέλος των οργανομένων οπαδών της. Είμαστε η καλύτερη και η πιο οργανωμένη θύρα της Ελλάδας και απ' της καλύτερες της Ευρώπης. Αυτό το επιβεβαιώνουν τακτικά οι ξένες ομάδες που αντιμετωπίζουμε στην Ευρώπη. Βλέπεις, πρώτα ασχολούντε με το πως θα αντιμετωπίσουν την ατμόσφαιρα που δημιουργούμαι και μετά με το αγωνιστικό μέρος. Όπου και να παίζει η ομάδα την ακολουθούμαι, γινόμαστε ένα μ' αυτή και όλοι μαζί οδηγούμαστε στις επιτυχίες. Άραγε υπάρχει οπαδός του Ολυμπιακού που να μπορεί να ζήσει με την ιδέα να μην υπάρχει Ολυμπιακός; Ρώτα οποιονδήποτε!!!
Δέν λέω υπάρχουν και κάποιοι που το παίζουν δήθεν Ολυμπιακοί και περιμένουν μία στραβή για να τα φορτώσουν όλα σε όλους. Παντού υπάρχει το (+) και το (-). Όλοι και όλα έχουν εχθρούς και φίλους. Αλλά όπως λένε “ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ”. Δες την Κλάψα (αεκάκι)-Δες τον Μπαοκάκι...Και τον άλλο μήνα θα λέμε και για τους πρωταθλητές Οκτώμβρη...
Πραγματικά θα είναι όλοι αξιολύπητοι και για μια ακόμη φορά θα υποκλιθούν στο μεγαλείο του Θρύλου. Στο μεγαλείο της ΘΥΡΑΣ 7 έχουν υποκλιθεί εδώ και χρόνια (με διάφορους τρόπους!!!).
Η ηδονή όμως αδερφέ μου δεν θα είναι στην κατάντια των ομάδων τους και στα παικτάκια που τις αποτελούν, η ηδονή είναι που θα βλέπεις τους δύσμοιρους φιλάθλους τους να κλαίνε παντού, από ραδιόφωνα, t.v κλπ.
Φυσικά για όλα θα φταίει ο Ολυμπιακός και η παράγκα. Τόσα χρόνια ακούω γι' αυτή την παράγκα. Έγινε σαν το γεφύρι της Άρτας. Το καλοκαίρι το γκρεμίζουν, τον χειμώνα ξαναχτίζετε. Βαρέθηκα!!!
Τον Αύγουστο βγήκαν οι 3 ομαδούλες και είπαν ότι πάνε για πρωτάθλημα. Οι 2 ήδη σκέφτονται το επόμενο πρωτάθλημα (άντε και του χρόνου!!!), όσο για τα λαγουδάκια αυτοί 1 μήνα πριν τα Χριστούγεννα θα έχουν Μεγάλη Παρασκευή χωρίς ανάσταση και Πάσχα....Σωστά;
Τους κακόμοιρους κι αυτούς. Ελπίζουν ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πάρουν το πρωτάθλημα. Θέλω να του δω όταν το πάρει και πάλι ο Θρύλος τι θα λένε; Τι θα λένε τότε τα κομπλεξικά παικτάκια τους (λέτο, σισσέ, καρα-βούτης...); Και κλάαμα οι κυρίες. Τότε πραγματικά καταλαβαίνεις τους ταλαίπωρους βάζελους που παλι θα “κλαίνε στου Ο.Α.Κ.Α τα σκαλάκια”, για άλλο ένα χαμένο πρωτάθλημα και κύπελο.
Θα αναρωτιούνται γιατί ο πολυμετοχικός που παρόλη την στήριξη των εξωπαραγόντων δεν μπορεί εδώ και χρόνια να σταυρώσει πρωτάθλημα;
Να σου πω γιατί;
Ο Ολυμπιακός, πέρα από την σταθερή διοίκηση που έχει, πέρα από το δικό του γήπεδο που έφτιαξε με τα λεφτά του, πέρα από τους παικταράδες που κατά καιρούς φέρνει και κοσμούν όλο το Ελληνικό πρωτάθλημα...έχει κι εμάς, τους ακούραστους οπαδούς της που είμαστε πάντα στο πλάϊ της ομάδας και σε κάθε παιχνίδι είμαστε ο επιπλέον παίκτης που οι άλλοι δεν έχουν και ούτε πρόκειται να αποκτήσουν.

Είμαστε η δύναμη αυτής της ομάδας και να μην ξεχνάμε ποτέ ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ!!!

2 σχόλια:

  1. kalh h malakia sou gamw thn mana sou kai gamw ton olympilago sou.karkino na vgaleis moule

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KARKINO MALON EXEI EIDH H POUTANA H MANA SOU K O KSEKOLIARHS POUSTHS PATERAS SOU OSO GEIA SENA EISAI NEKROS K DEN TO KSEREIS POUTANAS GIE BAZELEEEEEEEEE........

    ΑπάντησηΔιαγραφή