Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009


Σούπερ Θρύλος! Και τώρα άντε γεια για τους 16 ρε παιδιά!
21 | 10 | 2009 - O ... Χάρος της 7

Θρυλάρα μου είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό. Έκανες την ανατροπή και τους το κάρφωσες στο 93’ για να καίει πιο πολύ. Πήρες Ολυμπιακάρα μου μια χρυσή νίκη και χτύπησες απρόσμενα στο σωστό χρόνο. Ψυχάρες αδέρφια μου, οι παιχτούρες, μπήκαν αποφασισμένοι και απέδειξαν τι αξίζουν. Αλλά όπως και να το κάνεις, το μεγάλο τους κίνητρο ήταν ο κόσμος μας, οι οπαδοί μας, τα άρρωστα γαυράκια που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό. Κουλάρω λίγο με τον κόσμο μας και θα σας πω για αυτόν σε λιγάκι πιο κάτω.

Αδέρφια μου το παιχνίδι δυσκόλεψε όταν δεχτήκαμε το γκολ. Αλλά ο Θρύλος μας δεν μασάει από τέτοια και το έδειξε πάλι, αμύνθηκε καταπληκτικά και ήταν κατά κάποιον τρόπο κυρίαρχος του αγώνα. Κέρδισε δίκαια με το μεγάλο του όπλο, όπως πάντα τον κόσμο, που έδωσε και πάλι τεράστια δύναμη στους παίκτες και για μια ακόμα φορά, η Θύρα 7 τρέλανε και πάλι ολόκληρη την Ευρώπη, με το καθιερωμένο κορεό ή ψηφιδωτό ή όπως θέλετε πάρτε το και τη σούπερ ατμόσφαιρα που δημιουργήσαμε.

Από τον τελικό με τα χανούμια είχα να ξεσαλώσω αδέρφια μου. Πήγα με άγριες διαθέσεις, αισιόδοξος και κάτι μέσα μου έλεγε, πως θα κερδίζαμε. Σας το έλεγα από χτες αυτό και μου βγήκε. Όπως μας βγήκαν και τα λαρύγγια όλων μας και ακριβώς αυτό είναι το χρέος μας. Βρέξει χιονίσει, χάνουμε ή κερδίζουμε, δεν πρέπει να σταματάμε να φωνάζουμε ούτε δευτερόλεπτο. Βλέπατε όλοι σας, που σας έδειχνα το ρολόι μου, λίγα λεπτά πριν τη λήξη, εκεί που πήγαμε να χαλαρώσουμε λιγάκι. Και είδαμε ότι ο Στολτίδης μας αντάμειψε στο 93’ και μας έκανε να πετάμε στα ουράνια και πάλι.

ΧΑΡΟΣ 7
xaros.korydallos@yahoo.gr
http://xaros7toukorydallou.blogspot.com

1 σχόλιο: