Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Μετά τον Αλέξανδρο, ο Μανώλης μας!


Μετά τον Αλέξανδρο που, αδέρφια μου, δόξα τω Θεώ πάνω από όλα και μετά κατά σειρά τη μοναδική και άπαικτη οικογένεια που έχουμε όλοι εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, την ενωμένη πάντα και δυνατή ΘΥΡΑ 7, την προεδράρα μας, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που παρενέβη δυναμικά, αλλά και τη σημαντική παρέμβαση του κυρίου Λοβέρδου, που αν δεν έβαζε την υπογραφή του δεν θα πετούσε ο Αλέξανδρος για Γερμανία με C-130 μαζί με την αδερφή του και τον πατέρα του! Και αυτά, κύριε Λοβέρδε, να ξέρετε, οι ΓΑΥΡΟΙ δεν τα ξεχνούν και θα είναι, ό,τι κόμμα είναι και δεν είναι ο καθένας μας, κοντά σας!

Και με τη θέληση πάντα του Θεού βρέθηκε μόσχευμα στην Κροατία, οι Γερμανοί το έφεραν στο Εσεν και, αδέρφια μου, μετά από επέμβαση 6 ωρών, ο Αλέξανδρος είχε κάνει τη μεταμόσχευση και τώρα ζει! Δόξα τω Θεώ όλα πάνε καλά και βασικά με την ανθρωπιστική βοήθεια όλων των ΓΑΥΡΩΝ και μη που βοήθησαν, αλλά και βοηθούν ακόμα στέλνοντας αυτές τις δύσκολες οικονομικές στιγμές ό,τι μπορεί ο καθένας μας! Εγώ, αδέρφια, νιώθω τη χαρά και την ανάγκη να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και «μπράβο» σε όλους τους φίλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, επώνυμους και ανώνυμους, που έδωσαν χρήματα και συνεχίζουν και δίνουν! Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ οικογένεια, ή αλλιώς «ΦΑΜΙΛΙΑ» δέχτηκε και δεύτερο χτύπημα πάλι χρονιάρες μέρες! Ενα πολύ δικό μας παιδί, παλιός αγωνιστής του ΘΡΥΛΟΥ μας και της ΘΥΡΑΣ 7, ειδικά της ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ, ο Σεγρεδάκης Εμμανουήλ, που νοσηλεύεται στην εντατική, αδέρφια μου, μας χρειάζεται όπως και ο Αλέξανδρος, αλλά ο αδερφός μας ο Μανώλης χρειάζεται αίμα!

Οσοι από εμάς είμαστε αιμοδότες ή θέλουμε να βοηθήσουμε, μπορούμε να πάμε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και να δώσουμε αίμα για να δώσουν το αντίστοιχο που χρειάζεται στο Αττικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται!

Το ξαναλέω, αδέρφια, είναι μεγάλη ανάγκη, εκτός ότι είναι αυτός που είναι, έχει και οικογένεια, μικρά παιδιά και δεν μπορείτε να καταλάβετε τι καλό θα κάνετε αυτές τις άγιες μέρες! Σεγρεδάκης Εμμανουήλ για το Αττικό νοσοκομείο, που βρίσκεται στην εντατική!

Να είστε όλοι καλά και πάντα με υγεία, αδέρφια μου! Ποτέ να μη χρειαστεί να ξαναγράψω τέτοια για συνανθρώπους μας, αδερφούς και προ πάντων ΓΑΥΡΟΥΣ! Τώρα θα δείξουμε ξανά για μια ακόμα φορά πόσο δυνατή οικογένεια είμαστε!

ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ… ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΓΚΕΣ!

Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, χθες οι παικταράδες μας ξεκίνησαν προπονήσεις, ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας που τους περιμένει. Και αυτό γιατί, αν δούμε το πρόγραμμα της ομαδάρας μας, μέσα σε 4 μήνες, αν προχωρήσει στο Europa, θα αγωνίζεται ανά 4 ημέρες, διαφορετικά κάθε 5! Δύσκολο πρόγραμμα, αλλά δεν πρέπει να «κωλώσουμε».

Αδέρφια μου, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας είναι μέσα σε όλες τις διοργανώσεις, πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League και πρέπει οπωσδήποτε να κατακτήσουμε το νταμπλ και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε … Γιατί όχι και τίτλο στο Europa; ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είμαστε και τα ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ!

Μάγκες, λοιπόν, μέσα τα κεφάλια και πολλή δουλειά! Εμείς όπως πάντα θα είμαστε ΔΙΠΛΑ σας και θα σας ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ. Και να ξέρετε ότι και για μας το πρόγραμμα είναι δύσκολο! Και το λέω αυτό γιατί δεν είναι εύκολο, σε τόσο δύσκολες οικονομικά εποχές να δίνεις πάντα το «παρών»! Αλλά εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ είμαστε ΤΡΕΛΟΙ με την ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μας και δεν «μασάμε» ούτε από οικονομικές κρίσεις ούτε από αποστάσεις! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!

Μέχρι τώρα, μάγκες, μας έχετε κάνει περήφανους και ευτυχισμένους και θέλουμε να συνεχίσετε έτσι και ακόμα καλύτερα γιατί ΜΠΟΡΕΙΤΕ! Ανήκετε στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και πρέπει σε κάθε αγώνα να «ματώνετε» για την ερυθρόλευκη και να κάνετε τον ΛΑΟ μας περήφανο!

ΥΓ.: Προεδράρα, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και που περιμένει ο κόσμος μας!

ΥΓ.2: Αν βρω τον ρουφιάνο που μετέφερε ακριβώς ό,τι είπαμε εμείς από την ΘΥΡΑ 7 μαζί με τον πρόεδρο (και πού; Στη «Sportday»), θα δείτε γέλια που θα πέσουν! Εγώ που ήμουν μέσα γιατί δεν τα είπα και δεν τα έγραψα στον «ΓΑΥΡΟ»; Ενώ κάποιοι πονηροί τα ξερνάνε με τη μία; Δεν ντρέπεστε, ρε ξεφτίλες; Εεε ξεφτίλες, και ελάτε να μου ζητήσετε τον λόγο!

«ΑΛΕΞΗ, ΣΟΡΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΟΡΙ»

Πριν από λίγους μήνες ο Αλέξανδρος Τζόρβας την έκανε από τον ΛΑΓΟΒΑΖΕΛΟ για να κάνει πράξη το όνειρό του και να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, το ιταλικό, όμως το τέλος του 2011 τον βρίσκει να έχει χάσει τη δουλειά του και βασικά τη θέση του στο αρχικό σχήμα της Παλέρμο από τον ΑΣΤΑΘΗ Μπενούσι.

Φυσικά όλα αυτά γίνονται γιατί στην Ιταλία δεν έχουν ΑΕΡΟΒΟΛΑ, εεεε Αλέξη μου; Οπότε τώρα, αεΡΟΒΟΛΑΤΑ, αεΡΟΒΟΛΑΤΑ, τα γίδια και τα πρόβατα ΤΣΟΜΠΑΝΗ μου, έλα ξανά στη στάνη μου!!!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο πρώην γκολκίπερ του ΒΑΖΕΛΟΥ βρίσκεται στη λίστα με τους χειρότερους παίκτες της Serie A για το 2011, σύμφωνα με την ιταλική έκδοση της ιστοσελίδας Eurosport.

Αλέξανδρος Τζόρβας: Μία αποτυχία! Αλλά η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον Πίολι και στον Μάντζια. Εάν οι υπεύθυνοι αποφάσιζαν να αντικαταστήσουν τον Σιρίγου με έναν τερματοφύλακα ανάλογης αξίας, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Απόδειξη ότι ο Ελληνας γκολκίπερ έχει χάσει τη δουλειά του, αποτελεί το γεγονός ότι του πήρε τη θέση ο ασταθής Μπενούσι".

Οσο για τους υπόλοιπους 10 που απαρτίζουν την «άχαρη» αυτή λίστα, είναι οι: Κιάερ (Ρόμα), Φιντέλεφ (Νάπολι), Κίβου (Ιντερ), Κράσιτς (Γιουβέντους), Σνάιντερ (Ιντερ), Κούκα (Τζένοα), Καρζά (Φιορεντίνα), Πάτο (Μίλαν), Τζιλαρντίνο (Φιορεντίνα), Μιλίτο (Ιντερ).

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 29/12/2011)

22 σχόλια:

  1. ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ Η ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ,ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΓΥΙΟ....ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 21 ΑΕΚΑΡΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΓΑΒΡΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΓΑΥΡΟΙ ΕΛΑΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΟΥΛΟΙ, ΧΑΡΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΚΑΝΕ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ, ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΕΡΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όσο σκατά κι ανε ρίξει ο γιαννάκης στα μυαλά των 15χρονων η αλήθεια δεν κρύβεται: http://www.youtube.com/watch?v=vehFJ44gP0c&feature=player_embedded

    Καμαρώστε γαύρικη και πειραιώτικη μαγκιά τα 0-100 σε 6 δευτερόλεπτα!!!!!!!!!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΔΕΚΑΤΑ ΣΕ ΕΦΤΥΣΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟ ΠΑΤΕΡΑ ! ΑΛΛΑΞΕ Η ΠΡΟΤΟΜΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...ΕΙΠΕ ΤΟ ΧΥΣΙ ΤΟΥ 6ου ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΡΕ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ ΣΟΥ,ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ;ΚΕΡΝΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΥΝΙΑ;ΜΕΝΙΔΙ 9-11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re malaka mpougatsokima olo ranteboudakia eiste k otan sas dinoume to ok malakismeno parakalate tin astunomia na dwsei apogoreutiko mounopano.parakalagame na anevoume alla kapoioi vgalane anakoinwsi kai parakalagane na min afisoun oi mpatsoi gaurous na anevoune!! kseftila tou vorra! k otan aneikme sas eidame poso magkes isastan!! olympiakos aris prin 3 xronakia sto kautantogleio pou isastan re pou8enades? pou sas perimename stin katsimidi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που μας περίμενες ρε πουστόγαυρε????????? Το 2005 το θυμάσαι μούλε έξω απ' το Καυταντζόγλειο που είχατε φάει τόση φάπα που παρακαλούσατε να σας αφήσουμε???? Το βίντεο με τους γαύρους από Δράμα να κλαίνε και να παρακαλάνε το έχεις δει μούλε??????? Θα μιλήσεις για επεισόδια εσύ παιδάκι του youtube που με τα σκατά που σου σερβίρει ο χάρος νομίζεις ότι έγινες χούλιγκαν...Και αν ρε πουστόφλωρε είσαι τόσο μάγκας πειραιώτης όσο σας παρουσιάζει ο χάρος γιατί ρε δεν παιρνάτε απλά μια βολτίτσα απ' το κέντρο της Θεσσαλονίκης έστω για μια βόλτα με το πουστροκέφαλο???? Μια βόλτα μόνο ρε φλώρε σου ζητάω τίποτε άλλο.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ... ΜΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΕΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ, ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕΣ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΑΤΑ ΜΥΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΕΜΠΗ-ΛΑΥΡΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 1981 ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΟ 1991-ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΙΧΑΛΗ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ: ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΓΑΥΡΙΚΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΣΑΙΤ- http://www.portoleone7.gr/
    ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ-ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ-ΕΝΑΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΝΑΥΤΗΣ-ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΣ-ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΓΑΥΡΟΣ- Μ Ι Α Ο Μ Α Δ Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΛΑΥΡΙΟΥ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΤΕΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΒΕΛΑΖΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Διαβάστε, αποστηθίστε για να μην σας πιάνουν αδιάβαστους.

    -Ο Ολυμπιακός δεν νικιέται ΠΟΤΕ. Αν νικηθεί έχει υπάρξει κάποιο δόλιο σχέδιο οπότε η ήττα δεν μετράει και έτσι παραμένει αήττητος.

    -Ο Ολυμπιακός είναι παντοτινός Πρωταθλητής ακόμα και αν βγει 4ος ή 5ος . Η Πολιτεία ΠΡΕΠΕΙ να βρει τρόπο να πάρει το Πρωτάθλημα αλλιώς το θέμα θα πάει στο CAS. Αν πάρει το Κύπελλο πρόκειται για μεγάλη επιτυχία, αν το χάσει είναι Κυπελλάκι και δεν έχει ασχοληθεί μαζί του.

    -Οι άδικες διαιτητικές αποφάσεις υπέρ του Ολυμπιακού είναι ΠΑΝΤΑ ανθρώπινα λάθη. Κατά του αποτελούν εγκλήματα κατά της Ελλάδας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της UNESCO. Στους εγκληματίες πρέπει να εφαρμόζεται η Σαρία.

    -Όταν οι άλλες ομάδες αδικούνται και φωνάζουν είναι κλάψες και «Καΐλες». Όταν φωνάζει ο Ολυμπιακός είναι μαγκιά και τον πνίγει το δίκιο του. Εκ των πράγματων ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται.

    -Ο Ολυμπιακός δεν πάει καλά στην Ευρώπη γιατί είναι η πιο άτυχη ομάδα στην ιστορία και επιπλέον υπάρχει σχέδιο της UEFA να τον αδικεί ΜΟΝΙΜΩΣ. Μεγάλες ήττες και αποκλεισμοί οφείλονται σε μια παγκόσμια συνωμοσία κατά του Ολυμπιακού.

    -Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις πρέπει να γίνονται από παιδιά που γνωρίζουν το μεγαλείο του Ολυμπιακού και μπορούν να το αποδώσουν ανάλογα. Στις σχολές δημοσιογραφίας ΠΡΕΠΕΙ να διδάσκεται η μετάδοση του «Ολυμπιακός-ΑΕΚ: 1-2» που αποτελεί μνημείο. Όσοι δημοσιογράφοι δεν σέβονται τον Θρύλο είναι εχθροί του κράτους.

    -Εν αρχή είναι ο Κόκκαλης. ΠΡΟΕΔΡΟΣ των προέδρων, δίκαιος-αμόλυντος πήρε τα πάντα χωρίς καμία παρατυπία. Η δήλωση του πως ο Ολυμπιακός δεν παίρνει αγώνες στα χαρτιά παραποιήθηκε. Άξιος συνεχιστής του ο Ευάγγελος Μαρινάκης μέγας διδάσκαλος ήθους.

    -Ο Ολυμπιακός ΠΟΤΕ δεν διέθετε παραρτήματα. Απλά ορισμένες ομάδες μπροστά στο Θρυλικό μεγαλείο δεν μπορούν να αποδώσουν και χάνουν πριν μπουν στο χορτάρι. Αυτές οι ομάδες είναι και οι μόνες που αξίζουν να βρίσκονται κάτω από την Ολυμπιακή ομπρέλα.

    -ΙΔΑΝΙΚΕΣ συνθήκες αγώνες θεωρούνται αυτές που είναι ανάλογες του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟ στη Ριζούπολη και για εκτός έδρας του ΑΕΚ-Ολυμπιακός στη Φιλαδέλφεια με διαιτητή τον Δημητρόπουλο.

    -Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο πιο πύρινος, ο πιο αλύγιστος, 12ος-13ος-14ος και καμία φορά και 15ος παίκτης, τον τρέμει όλος ο πλανήτης και φυσικά έχει το ακαταλόγιστο γιατί όλα τα κάνει για την αγάπη του για τον Θρύλο.

    *Οι δέκα Ολυμπιακές εντολές διατίθενται σε πάπυρο, στικάκι και τσιπάκι από όλες τις μπουτίκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. -Ο ΠΑΟ δε νικάει ποτέ. Τον στήνουν ο Γουλανδρής, ο Κόκκαλης ο Μαρινάκης και όλοι στη διοίκηση μας είναι ανίκανοι να το σταματήσουν.

    -Ο ΠΑΟ είναι Ευρωπαίος ακόμα κι αν βγεί 5ος στο Τσάμπιο Λίνκ.

    -Ο ΠΑΟ είναι πάνω απο πρόσωπα. Μονο ο Κυρ Αντρέας και ο Κυρ Νικόλας και ο Κυρ Γιώργος ο καπετάνιος (που του την έπεσαν χθες κάτι Γάβροι) είναι απο πάνω.

    -Ο ΠΑΟ στην Ελλάδα είναι άρχοντας. Γιαυτό στη Λιβαδειά, στα Γιάννενα, στην Ξάνθη, στο Ηράκλειο, στον Πύργο, στα Τρίκαλα, στη Λάρισα, στον Πειραιά τον ζηλεύουν και τον κερδίζουν.

    -Όλα τα μέσα είναι ενάντια στο τριφύλλι μας. Δικά μας είναι λίγο το Mega και λίγο το Star, καμιά φορά ο Alpha και το ΝΕΤ και τελευταία το SKAI. Απο εφημερίδες καμία.

    -Τα επεισόδια δεν είναι στο αίμα μας. Εμείς δεν κάνουμε μανούρες και τέτοια αυτά είναι μόνο για τους Γαύρους. Εμείς ξέρουμε πως θα προστατέψουμε την ομάδα μας.

    -Η Αστυνομία δεν είναι με το μέρος μας. Δεν είναι φίλοι μας. Πάμε σε αυτήν μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ.

    -Η Πανάθα είναι πρωταθλήτρια σε όλα τα σπορ. Για πάντα. Το λέει και ο ύμνος μας.

    -Μεγάλος παίχτης είναι ο Λέτο όχι γιατί κερδίζει. Δε μας νοιάζουν μόνο οι νίκες εμάς. Αλλά γιατί ήρθε σχεδόν τσάμπα στην Πανάθα. Είναι ηγέτης. Αυτός είναι πρότυπο ηγέτη.

    -Ο κόσμος του ΠΑΟ γεμίζει όλα τα στάδια της Ευρώπης. Γεμίζει κάποιες φορές και το οακα όταν παίζουμε με τον ολυμπιακό. Τότε πρέπει όλοι να στηρίζουμε την ομάδα μας.

    -Γράφω και άλλη μια για να συμπληρώσουμε 11άδα. Γιατί σίγουρα το κοράκι θα βγάλει κόκκινη σε παίχτη μας και είναι ντροπή να παίζουμε με 9 !


    *Το στικάκι με τις 10 εντολές θα το βρείτε στο 3όροφο που είναι δωρεά του Κυρ Αντρέα και το πήραμε με λεφτά της 13.
    ή στην εφημερίδα του Δημήτρη προσφορά μαζί με 100 διαρκείας για το σκάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ALLOTHRISKOI EIMAI SPITI SAS KAI PIPONO TIS POUTANES TIS MANADES SAS MAZI ME TON GAYRO TON MPAMPA SAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!GATE 7 ATHENS RED HOOLIGANS!!!!!!!!!!!!!THE ONLY REAL HOOLIGANS IN GREECE BITCHES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ολοι εχετε γαυρο μπαμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή