Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Χρόνια πολλά, αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ


Σε όλα τα ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ αδέρφια, εύχομαι χρόνια πολλά στις οικογένειές τους και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στη μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!

Αδέρφια μου, οι γιορτινές αυτές ημέρες θα έπρεπε να είναι ημέρες χαράς και αγάπης. Ωστόσο τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον ελληνικό λαό, δεν αφήνουν τους περισσότερους από εμάς να «μπούμε» όπως πρέπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Παρ’ όλα αυτά, όμως, εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ είμαστε οι πλέον ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ. Ευτυχισμένοι και περήφανοι, αδέρφια μου, γιατί η ομαδάρα μας είναι στην ΚΟΡΥΦΗ του πρωταθλήματος, γιατί είναι μέσα σε όλους τους στόχους της. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και πολύ καλή πορεία στα ευρωπαϊκά σαλόνια!

Αυτές τις ημέρες, αδέρφια μου, δεν υπάρχει αθλητική δραστηριότητα όπως είναι φυσικό, αλλά ήδη έχουν αρχίσει τα μεταγραφικά σενάρια για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας.

Καθημερινά θα διαβάζουμε ονόματα να φεύγουν και να έρχονται στο Λιμάνι! Η αλήθεια είναι ότι τα φαξ στα γραφεία του ΘΡΥΛΟΥ μας έχουν πάρει φωτιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να τα λαμβάνουμε όλα της μετρητοίς. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και ΥΠΟΜΟΝΗ, αδέρφια μου. Ατζέντηδες και διάφοροι θέλουν να κάνουν το παιχνίδι τους ώστε να αποκομίσουν οφέλη… και καταλαβαίνετε όλοι τι θέλω να σας πω!

Το είπα και πριν από λίγες ημέρες αλλά θα το πω και πάλι… Η προεδράρα μας ξέρει τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει. Εμείς πρέπει να έχουμε λίγη υπομονή… μόλις άρχισε η μεταγραφική περίοδος, ΥΠΟΜΟΝΗ και ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Πρέπει να ξέρουμε κάτι καλά, δεν πρόκειται με τίποτε να αφήσει την ομαδάρα μας ο πρόεδρος έτσι! Εγω πιστεύω πως δύο παίκτες το λιγότερο θα αποκτηθούν, απλά να είναι καλές περιπτώσεις αυτές!

Αδέρφια, μην ξεχνάτε την εκστρατεία που θα κάνουμε στης 8 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη με τη Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο. Γι’ ΑΥΤΟ τις μέρες αυτές που κάποια χρήματα περνάνε από τα χέρια μας κοιτάξτε να κάνετε την καβάτζα σας για την εκδρομάρα αυτή! Πάνω από 5.000 χιλιάδες ΓΑΥΡΟΙ πρέπει να βρεθούμε εκεί, θα έχουμε όλο το κέντρο, δεν μπορείτε να καταλάβετε τι θα πάθουν όχι μόνο αυτοί στον βορρά, αλλά όλοι οι αλλόθρησκοι μόλις μας δουν να μπιστάμε κατά χιλιάδες μέσα στη Θεσσαλονίκη, και μην ξεχνάτε πως όλοι μου θέλετε Θεσσαλονικείς, να τώρα η ευκαιρία μας να τους δείξουμε για μια ακόμα φορά ποιοι είμαστε και τι γίνεται όπου πάμε με τη μεγάλη μας αγάπη!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΑΥΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ…

Ο ΝΤΙΟΓΚΟ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΕΡΧΕΤΑΙ

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ

Αδέρφια μου, πρέπει να σας μιλήσω για το θέμα Ντιόγκο. Και δεν είναι καθόλου απλό. Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει στις 28 του Δεκέμβρη στην Ελλάδα. Ο Ντιόγκο είναι παίκτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και αυτό λέει πολλά…

Ξέρω τι θα μου πείτε, ρε ΧΑΡΟ, αυτός πάλι θα πάρει σβάρνα την παραλιακή… Εχετε δίκιο να τα λέτε αυτά. Και εγώ διατηρώ τις αμφιβολίες μου, αλλά… υπάρχει και ένα αλλά… αδέρφια μου…

Ο ίδιος ζήτησε να επιστρέψει και δηλώνει έτοιμος να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει όλους τους στόχους της. Εμείς, λοιπόν, πρέπει να τον ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ, να καταλάβει ότι θα του δώσουμε ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Αλλωστε κάθε άνθρωπος αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

Οταν, λοιπόν, θα μπει στο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ μας πάλι, και θα πατήσει το χορτάρι του, εμείς σαν ΘΥΡΑ 7, θα τον κάνουμε να νιώσει ότι τον θέλουμε, θα τον αποθεώσουμε, αδέρφια μου, για να του δώσουμε τον «αέρα» που ίσως χρειάζεται για να πάρει μπροστά. Γιατί σίγουρα το τόπι το κατέχει και αν πάρει μπρος, θα έχουμε άλλον ένα «φονιά» στην επίθεσή μας, εκτός των Πάντελιτς, Τζιμπούρ και Μιραλάς!

Μόνο ωφελημένοι θα βγούμε αν ο Βραζιλιάνος πάρει τα πάνω του, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο οικονομικό, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι έχει στοιχίσει στην ομάδα μας ένα «σκασμό» χρήματα… Και ποτέ να μη βγει από το μυαλό μας ο καλός Ντιόγκο, αυτός που για κάποιους μήνες έβγαζε μάτια και μας τρέλανε όλους μας, ΑΥΤΟ ακριβώς θα προσπαθήσουμε και εμείς με τον μοναδικό τρόπο μας, αλλά και η διοίκησή μας να κοιτάξουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από αυτόν και όχι μόνο, από τον κάθε παίκτη μας!

Γι’ αυτό, αδέρφια μου, ΣΤΗΡΙΞΗ όπως στηρίζουμε και όλους τους παικταράδες του ΘΡΥΛΟΥ μας.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 27/12/2011)

7 σχόλια:

  1. ARXIMINIA KI ARXIXRONIA ALAFOUZO POUSTARA KAI MES STI LEOFORO O KOSTAS SAS ESKISE TO KOLO!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PUTA REALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OI MPAOKTSHDES EINAI VOULGAROI GIATI EXOYNE SHMAIES THS VOULGARAS STO GHPEDO TOUS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΥΡΑ 7 ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή