Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ!!!


Ένα δικό μας παιδί, ο Αλέξανδρος, αδερφός του προέδρου της ΘΥΡΑΣ 7 ΠΕΙΡΑΙΑ, έφυγε την Πέμπτη το βράδυ επειγόντως για Γερμανία, για μεταμόσχευση στο συκώτι του. Οι

προσπάθειες που κατεβλήθησαν από πολύ κόσμο, από τον Ολυμπιακό και το υπουργείο υγείας, τους οποίους η οικογένεια ευχαριστεί θερμά για την αεροδιακομιδή του παιδιού, ήταν πραγματικά απίστευτες, καθώς αν δεν ταξίδευε άμεσα, διέτρεχε σοβαρό κίνδυνο η ζωή του. Όπως όλοι καταλαβαίνετε το κόστος μιας τέτοιας επέμβασης είναι τεράστιο και η συμμετοχή όλων μας ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολοι καιροί, αλλά ακόμα και τα 10€, πιστέψτε με, θα βοηθήσουν πολύ την κατάσταση.
Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ!!!
Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΚΑΘΩΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.

Ο λογαριαμός κατάθεσης είναι:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : 623/601123-38

Ευχόμαστε ΟΛΟΙ ολόψυχα, να βρεθεί άμεσα το μόσχευμα και ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλο τον κόσμο για την συμβολή του.

12 σχόλια:

  1. Γιάνναρε, ας βγει και ένα IBAN. Εξυπηρετεί πολύ κόσμο αυτή η δουλειά, μέσω εμβάσματος ας πούμε και για να μην στήνεται στην ουρά της τράπεζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ :
    GR9101106230000062360112338

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξίζει να περιμένουμε ακόμα και στην ουρά παιδιά. Για το καλό του αδερφού μας πρόκειτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πηγαινε να τον μαχαιρωσεις οπως τον Μιχαλη,υπαλληλε και επαγγελματια οπαδε.
    Τιμη και δοξα στον Θυρωρο.Γκυζη13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν αθώωνε το δικό σου για να μην πάει φυλακή όμως ήταν καλά, έτσι Γκυζιώτισσα? Οι ίδιοι που λέγατε ότι δεν ήταν ο Γιάννης στην Παιανία, αυτόν τρέξατε να κατηγορήσετε. Αφού τα παντελόνια τα έχετε για να μην κρυώνετε, βάλτε κολάν καλύτερα. Και με αυτά το ίδιο θα ζεσταίνεστε και θα σας πηγαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΑΝΙΑ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ

    ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΑΝΔΡΟ ΝΤΟΥ ΠΟΥ

    ΔΕΧΤΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γαβρακια να σας νεκροφιλησοθνε οι μανες σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. POUTANES ALLOTHRISKOI ERXONTAI KREMALES!!!!!!!!!!!!!!!TO MOYNI TIS MANAS SAS THA STAKSEI AIMA KOLOFARES!!!!!!!!!!!!!!!!!THRILE EISAI ENAS KAI OXI ALLOS KANENAS!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ROUFIANOI TIS POLIS PANATHINAIKOI KALITEROI SAS FILOI OI ASTINOMIKOI!!!ROUFIANOI TIS POLIS AEKTZIDES KALITEROI SAS FILOI TA TRAVESTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!O IDIOS POU EKANA TO SXOLIO APO PANO!!!!!!!!!!!GATE 7 ATHENS ULTRAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. I POUTSA MAS KAVLONEI MONO ME TIS MAMADES SAS VAZELAKIA ME TA XANOYMIA DEN ASXOLOUMASTE KATHE SOVAROS ANTHROPOS POY SEVETE TON EAYTO TOY DEN ASXOLEITE MAZI TOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AEKAKIA EISTE ZOA KAI NTROPI TON OPADON!!!!!!!!!!!O IDIOS POU EKANE TO PROIGOUMENO SXOLIO!!!!!!!!!!!!!ATHENS GATE 7 HOOLIGANS!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή