Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Μπάγκς Μπάνι... λαγουδάκια μου, πράσινα ζουζουνάκια μου, ελάτε στον περαία να περάσουμε ωραία!


Μπάγκς Μπάνι λαγουδάκια μου...

26/05/2011 -

Μπάγκς Μπάνι... λαγουδάκια μου, πράσινα ζουζουνάκια μου, ελάτε στον περαία να περάσουμε ωραία!

Για σας αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, φτάνει η ώρα της κρίσης για τα λαγουδάκια μας, που θα τα παίζουμε στα ποδαράκια μας... έχει έρθει η ώρα έφτασε η στιγμή που θα φωνάζεις βάζελε «ΘΡΥΛΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΗ». Αδέρφια μου πρέπει όλοι μας μέσα στο κατάμεστο ΣΕΦ να μην σταματήσουμε ούτε δευτερόλεπτο, η μοναδική μαγκιά των ΓΑΥΡΩΝ που παραμένει πάντα σημείο αναφοράς από όλους τους αντιπάλους μας πρέπει και αυτή την φορά να κάνει το ΣΕΦ να τρίζει από τα θεμέλια! Κανείς να μην κάθετε στο κάθισμα του, όλοι όρθιοι και τρελαμένοι, γι αυτή τη νίκη μαζί ορκισμένοι, κι όποιος δεν είναι ΓΑΥΡΟΣ δεν με καταλαβαίνει. Μπάγκς Μπάνι... λαγουδάκια μου, πράσινα ζουζουνάκια μου, ελάτε στον περαία να περάσουμε ωραία!

Μέσα σε αυτό το καμίνι όλοι εμείς που ζούμε και αναπνέουμε για την μεγάλη ιδέα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, για τον ΘΡΥΛΟ μας που τόσο γεμίζει την ζωή μας, θα τα δώσουμε όλα όπως και οι παίκτες που θα αγωνιστούν σε αυτό το ματς για να πάρουμε τη νίκη αυτή που είναι μισό πρωτάθλημα! Αδέρφια μου οι λαγοί μας τρέμουν, τους έχουμε πατήσει ήδη φέτος τρεις φορές, γι αυτό σας λέω νίκη στο ΣΕΦ και θα δείτε πως θα πάρουμε στο καπάκι και νίκη στο λαγούμι τους. Αδέρφια όλα θα τελειώσουν φέτος έτσι απλά, και τους βλέπω για εγκεφαλικά.

Οπότε αδέρφια όσοι βρεθούμε στο ΣΕΦ πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι να... ξελαρυγγιαστούμε φωνάζοντας συνθήματα που θα αφορούν τον αιώνιο εχθρό μας και τα οποία θα εκφράζουν την απεριόριστη... αγάπη που τρέφουμε για την ομάδα με σήμα το φυτό... Αλλά δεν είναι να γίνετε το παραμικρό παρατράγουδο αδέρφια μου, εμείς δεν χρειάζεται να αποδείξουμε τίποτα! Μόνο φωνή, πάθος, και τρέλα για τη νίκη τίποτα άλλο. Η βία και τα καραγκιοζιλίκια είναι για αυτούς που θέλουν να τονίσουν την ύπαρξη τους. Είναι για τους πουθενάδες και τους ανύπαρκτους, που νομίζοντας ότι αν κάνουν επεισόδια ότι είναι κάποιοι.

Αδέρφια απόψε τα καλά που έχει η ομάδα μας είναι η ηρεμία και η ετοιμότητα, αφού Ντούντα και τα αλάνια μας έχουν δουλέψει αρκετά, και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα σε τακτική και λεπτομέρειες.

Οπότε, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας με τον κόσμο στο πλευρό του να γεμίζει πάλι το ΣΕΦ και να δημιουργεί ξανά απίστευτη ατμόσφαιρα, πατάμε τον ΛΑΓΟΒΑΖΕΛΟ και πάμε για το 1-0 αδέρφια μου.

ΧΑΡΟΣ 7

8 σχόλια:

  1. ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΜΕ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΦΕΤΟΣ! ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΕΛΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΗΣ ΣΚΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ,ΡΩΤΑ ΤΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥΤΣΑ ΡΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαρε τρεμουμε ακομα ρε μαλακα....!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    να ξερεις πως και εγω αμα πληρωνομουνα τα ιδια θα εγραφα...

    ρε μαλακισμενο με τις ντοπες ξερετε να κερδιζετε?? ετσι γαλουχηθηκε το τυρι ο μπουρουσης στην ομαδα σας?? ΦΕΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΟΣ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟ ΦΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ Η ΠΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΒΑΛΑΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ..Κ ΣΤΗΝ ΣΙΕΝΑ..Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ +48 ΚΑΙ ΘΑΜΠΩΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΙΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ FINAL 4...
    ΟΠΟΤΕ ΧΑΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΠΟΥ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝΑ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕΣ "ΘΕΙΟ"..

    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.......

    ΝΑΙ,ΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΣ ΘΕΙΟ...

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ...........
    ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΝΑΥΠΛΙΟ,ΞΑΝΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ..ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΑΧΟΙ-ΑΓΓΡΑΜΜΑΤΟΙ-ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ.. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ..
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΟΠΩΣ ΛΑΧΕΙ..ΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΑΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΕΡΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΠΙΟ ΒΛΑΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ..ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.. ΟΠΟΤΕ ΑΜΑ ΨΗΝΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ.. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΑΝΙΑ...
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΡΕ..
    ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΒΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.. ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΑΤΑ.. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..
    ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ti les re lage flore? sto nauplio mono gauroi iparxoun... piso apo to pc to paizeis magkas,alla ekso kota... pou eisai mori poutana sto nauplio na se mathoun kai ta paidia apo ton sindesmo na sou gamisoun to mouni pou se petage...
    sto nauplio koumanto mono oi gavroi... to kseroun oloi auto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μεχρι και ο ψυχας εχει πανι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πως εισαι ετσι ρε κωλοχοντρε γαμω την πουτανα την μανα σου και τον πουστη τον μπαμπα?χαρη στον Χριστοφορο Κολομβο ζεις λαγε απογονε του στολου κωλοφλωρε παραμυθα υπαλληλε.θα σε γαμησω αμα σε πετυχω πουθενα,κλωτσο μπουνια ομως οχι μαχαιρια και τετοια.Γκυζη 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή