Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜ ΜΠΑΣΚΕΤ! ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ!


Και στην μπάλα! Και στο μπάσκετ! Ολοι να είμαστε κοντά!
18 | 1 | 2011 20:30 - O ... Χάρος της 7

Γεια σας αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, αύριο έχουμε το παιχνίδι του κυπέλλου με τους κομπλεξικούς του Βορρά, και όπως ξέρουμε πρέπει από εδώ, από το Καραϊσκάκη μας, να καθαρίσουμε με νίκη πρόκριση έτσι ώστε να είμαστε άνετοι στο δεύτερο αγώνα μας στη Θεσσαλονίκη! Ολοι μας περιμένουμε πώς και πώς να περάσει και η σημερινή μέρα, για να μένουν μετά ώρες από την έναρξη! Θα τα πούμε και στο αυριανό φύλλο, καλύτερα, για το πώς θα ξηγηθούμε σε αυτό το παιχνίδι με αυτούς, αλλά δεν μπορώ να μη βγάλω και σήμερα από μέσα μου λίγα πράγματα για τον αγώνα αυτόν! Αδέρφια, εγώ προσωπικά, όπως και όλοι σας, πρέπει να βγάζουμε… αφρούς ειδικά σε αυτό το παιχνίδι, να κάνουμε σαν λυσσασμένοι, να κρεμόμαστε από πάνω τους και να παραδώσουν τα όπλα τα ΜΠΑΟΚΙΑ από την πρώτη στιγμή που θα πατήσουν το χορτάρι του ΝΑΟΥ μας! Αδέρφια, είναι περιττό να σας πω πως από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο πρέπει να βγάλουμε τα συκώτια μας! Ολο το γήπεδο να είναι όρθιο, στην πρίζα, και μόνο μόλις τους έχουμε ρίξει πάνω από 3 τεμάχια και σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής μόνο και μόνο τότε να ηρεμήσουμε! Ετσι ακριβώς πρέπει να ξηγηθούμε αδέρφια μου! Αυτά και άλλα πολλά θα τα πούμε αύριο καλύτερα, για να είναι και φρέσκα στο μυαλό μας!

Θα αφήσουμε το ποδόσφαιρο για λίγο και θα πούμε και κάποια πράγματα για το μπάσκετ μας. Εχουμε δει όλοι μας τον αγώνα που κάνουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι από τότε που ανέλαβαν ολοκληρωτικά το τμήμα του μπάσκετ! Εχουμε δει τι λεφτά έχουν ρίξει στην ομάδα μας! Και ξέρουμε καλά πόσο ΓΑΥΡΟΙ είναι και οι δυο τους! Αυτά τα πράγματα είναι αδιαμφισβήτητα αδέρφια! Γι’ αυτό και εμείς πρέπει από εδώ και πέρα να δώσουμε και εκεί περισσότερη βάση, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε όποιο άθλημα και να αγωνίζεται ακόμα και στο τάβλι, αν υπήρχε, θα έπρεπε να γινόταν χαμός. Πόσο μάλλον στο μπάσκετ, που είναι το μόνο άθλημα που τα τελευταία χρόνια οι λαγοί μας βγάζουν γλώσσα! Είναι καιρός να τους την κόψουμε από τη ρίζα κιόλας αδέρφια μου! Πρέπει να τους τελειώσουμε επιτέλους και εκεί! Ηρθε η ώρα, έχουμε πάρει φόρα, και κανένας τους δεν γλιτώνει τώρα! Αρχίσαμε από το λαγούμι τους να τους δίνουμε το μήνυμα και την έχουν καταλάβει τη δουλειά πολύ καλά, ασχέτως αν οι φυλλάδες τους προσπαθούν με νύχια και με δόντια να τους ανεβάζουν ψυχολογικά με τα παραμύθια που τους λένε! Ολοι λοιπόν, μηδενός εξαιρουμένου, πρέπει να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και να είμαστε κοντά στην ομάδα! Αδέρφια βγήκαν τα διαρκείας του μπάσκετ και διατίθενται σε όλους τους συνδέσμους μας, με τιμή 80 ευρουλάκια!

Πάμε γερά και στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, η ομάδα είναι καλή έχει τα φόντα, απλά θέλει εμάς τα άρρωστα ΓΑΥΡΑΚΙΑ πάντα δίπλα της για να κάνουμε πιο εύκολο το έργο της! Την Πέμπτη παίζουμε για την Ευρωλίγκα εδώ στο ΣΕΦ με τα τουρκάκια της Φενέρμπαχτσε και μόνο για αυτό πρέπει να είμαστε όλοι μας εκεί. Εισιτήρια θα βρείτε σε όλους τους συνδέσμους μας! Πάμε πάλι στα θέματα της ομάδας μας στο ποδόσφαιρο. Την επόμενη αγωνιστική κάνουμε εκδρομάρα στην Τρίπολη, είναι το προτελευταίο εκτός έδρας ματς που θα πάμε, μετά είναι στον Βόλο. Αδέρφια, πρέπει και σε αυτά τα δύο εκτός να δώσουμε βροντερό «παρών» όπως έχουμε κάνει σε όλα που πήγαμε φέτος!

Εκδρομές βάζουν όλοι οι σύνδεσμοί μας και η τιμή συμμετοχής για Τρίπολη είναι 30 ευρώ μαζί με το εισιτήριο αγώνα! Ακόμα στους συνδέσμους μας θα βρείτε και εισιτήρια για όσους μεμονωμένα θέλετε να πάτε με τα ΙΧ αυτοκίνητά σας! Αύριο, αδέρφια μου, θα έχουμε και εδώ στον «ΓΑΥΡΟ» το αφιέρωμα για την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΚΥΠΡΟ μας και τη ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ. Ενα νησί κατακόκκινο και ένας κόσμος άρρωστος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και τη ΘΥΡΑ 7, θα δείτε και θα τα μάθετε όλα για τα αδέρφια μας εκεί! Και στο τέλος αφήνω τη φωτογραφία με τους ΓΑΥΡΟΥΣ που υπηρετούν την πατρίδα μας στην ΚΑΜΠΟΥΛ του ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, τα αλάνια μας έτσι κυκλοφοράνε, με τις μπλούζες του ΘΡΥΛΟΥ και ΤΑΛΙΜΠΑΝ κυνηγάνε!

ΧΑΡΟΣ 7
www.xaros7.gr
xaros.korydallos@yahoo.gr
http://xaros7toukorydallou.blogspot.com

7 σχόλια:

  1. KALE XARE KLASE MAS TA ARXIDIA PAPARI GAMW TOU MOUNI POU SE 3ERNAGE K SE SE PETAGE KARIOLH...GIFTO GAMW TO 8RINO SOU RE GAY-RE...GAMW TN DIETISIA SU PETSINE PRWTA8LITI POUTANA THS EUROPHS...NTROPH TWN OPADWN EISTE REEEEE...PANTOU ME ASTUNOMIA PANTOU ME MPITSAKSH MALAKES...IPALILOI ADE NA ZHTHSETE TWN MIS8O SAS APO TN KAINNOURGIO SAS 8EIO MPASTARDA K ADE NA PROSTATEPSEIS TN MPEO MPASTARDE...PARTE TO XAMPARI MPASTARDOI POU8ENADES SAS GAMAME NTROPH TOU A8LITISMOU K TWN OPADWN...MALAKA XARE MN PATAS PAGRATI REEE OUTE SU OUTE OI GAMW SERVOI SU...GAMW TIS MANES SAS OLWN MOUNOPANA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AA KAI DEN EIMAI PANA8HNAIKOS OUTE EIMAI APO TO PAGRATI ALLA OLOI 3EROUME TI SAS EKANAN STO PAGRATI OI VAZELOI...TA LEME MOULOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1 Ιουνίου 1930: Ήταν το πρώτο πραγματικά μεγάλο ντέρμπι, στη Λεωφόρο. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού το πήραν... ποδαράτα από τον Πειραιά μέχρι την Αθήνα, κουβαλώντας ένα... φέρετρο που ήταν φιλοτεχνημένο με... τριφύλλια. Αλλά ο θρύλος της εποχής, Άγγελος Μεσσάρης, τους χάλασε τα σχέδια. Τελικό αποτέλεσμα: 8-2 υπέρ του Παναθηναϊκού. Και στο τέλος του αγώνα, θερμόαιμοι νεαροί Αθηναίοι έσπασαν το φέρετρο, το μετέτρεψαν σε... σανίδες και πήραν στο κυνήγι τους Πειραιώτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 29-03-07!!!
    ΒΑΖΕΛΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ ΦΛΩΡΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΜΕ!!!
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!!
    ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΘΥΡΑ 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. NBA ME THN SIENA O 8RYLOS NBA!!!!
    ANTE TRAVATE AMERIKH GIATI STHN ELLADA DEN KUKLOFOREITE..KRATHSTE KAI TON SPANOULH..

    NBA O 8RULOS ME THN SIENA!!8AMPWSE THN EUROPH

    KLAFTE TWRA GIA TO NOUMERO 6
    STO KWLO SAS TA 38
    5 EMEIS 1 ESEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή