Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΒΑΖΕΛΕΣ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!1


Βαζέλες μου χρόνια πολλά…
O ... Χάρος της 7

Γεια σας αδέλφια μου ΓΑΥΡΟΙ, και χρόνια μας πολλά, οι κούπες στο λιμάνι γι ακόμα μια φορά! Αδέλφια μου εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ μεταξύ μας έχουμε ευχές ε κοινές. Ο ένας στον άλλον λέμε και ευχόμαστε το ίδιο και το αυτό… που δεν είναι τίποτα άλλο παρά, ΥΓΕΙΑ σε όλο τον κόσμο, αλλά ειδικά σε όλους εμάς και στις οικογένειες μας, στα αγαπημένα μας πρόσωπα, και στην ομαδάρα της καρδιάς μας, στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, στον ΘΡΥΛΟ μας, στην ΑΡΡΩΣΤΙΑ μας, στην ΤΡΕΛΑ, το ΠΑΘΟΣ, την ΘΡΗΣΚΕΙΑ, την ΛΑΤΡΕΙΑ, το ΕΙΝΑΙ μας, στα ΠΑΝΤΑ μας, στην ΙΔΙΑ μας την ΖΩΗ!

Αυτά όλα αδέλφια μου σας τα εύχομαι εγώ προσωπικά, ο Πειραιώτης, αλλά και όλο το άρρωστο με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας προσωπικό της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ», της ιστοσελίδας gavros.gr και xaros.gr. Οτι καλύτερο στην προσωπική ζωή του καθενός μας, και στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας πολλές κούπες και πρωταθλήματα σε όλα μας τα τμήματα! Από σήμερα είμαστε και πάλι μαζί σας, κρεμασμένοι στα περίπτερα, να σας ενημερώνουμε για τα πάντα που αφορούν τον ΘΡΥΛΟ μας και εμείς εδώ σε ότι αφορούν την ΘΥΡΑ 7, αυτόν τον μοναδικό λαό, αυτόν τον κόσμο που δεν λίγα ποτέ και ακολουθεί πιστά την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ φανέλα όπου κι αν αγωνίζεται αυτή!

Ακόμα θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που από την πρώτη μέρα που κυκλοφορήσαμε στα περίπτερα, καταλάβατε την αρρώστια που έχουμε. Οσοι με ξέρετε προσωπικά και ξέρετε τι ρόλο βαράω και πως την βλέπω με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, έχετε και γνώμη για την εφημερίδα μας εδώ! Κολοτουμπες και πράγματα που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα, για το καλό της εφημερίδας, εδώ δεν παίζουν όπως μπορεί να γίνονται αλλού! Εδώ όσοι γράφουν γράφουν πρώτα για το καλό της ομάδας μας και της ΘΥΡΑΣ 7, και μετά για το δικό τους καλό! Αυτό είναι υποχρέωση μας εδώ αδέλφια μου. Αυτό το τονίζω για να το καταλαβαίνουν καλά όσοι εδώ από εμας, γράφουν πάνω από όλα, αλλά και από όλα τα έντυπα τα δικά μας που γράφουν και επιβιώνουν από τον ΘΡΥΛΟ μας, και όσοι δεν μπορούν, η δεν θέλουν να το καταλάβουν αυτό, θα τους αναγκάσουμε να το καταλάβουν! Αυτή είναι μια από τις πολλές δουλείες που κάνει ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και ειδικά η ΘΥΡΑ 7, οπότε κοιτάτε από μόνοι σας να τα τηρείτε αυτά, για να μην μας αναγκάσετε να σας τα υπενθυμίσουμε… εμείς!

Αυτό το λέω γιατί στα αυτιά μας τώρα τελευταία κάτι ακούστηκε και για μπασκετικούς δημοσιογράφους δικούς μας, (και δεν εννοώ μόνο του ΓΑΥΡΟΥ, αλλά και όλων των οπαδικών εφημερίδων) καθώς και για κάποιους ποδοσφαιρικούς, οπότε το νου σας ξέρετε εσείς!

Πάμε τώρα στους αλλόθρησκους και ειδικά στους ΛΑΓΟΥΣ που στην κατάσταση που είναι αντί να κοιτάξουν να μαζέψουν τα κυμάτια τους και να δουν πως θα φτιάξουν το μαγαζάκι τους που πάει από το κακό στο χειρότερο, ασχολούνται με εμάς εδώ στον «ΓΑΥΡΟ». Ξέρουμε ότι σας πονάμε αφάνταστα αλλά όχι και έτσι μωράκια μου! Άκουσον άκουσον πόσο ξευτίλα γίνονται οι άνθρωποι με όλα αυτά που κάνουν. Μας έστειλαν εξώδικο, και «Έχουν μεγάλο ΑΔΙΚΟ»! Αυτό αν συνεχίσουν θα αποδειχτεί περίτρανα και θα γίνουν δυο φορές ρόμπα! Λένε και υπογράφουν κιόλας οι κύριοι ότι το σποτ που παίζει στον τηλεοπτικό σταθμό «Extra” κι αναφέρει χαρακτηριστικά ότι, «ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΒΑΖΕΛΑ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΑΥΤΟΙ…», εκεί τελειώνουν όλα… γιατί, Α) Δεν είμαστε κορόιδα, και δεν θέλαμε κι ολας να πιαστούμε πουθενά αδιάβαστοι, και Β) Πολύ απλά θέλαμε να τονίσουμε το χρώμα της πρώτης τους φανέλας και τίποτα παρά πάνω!

Εδώ από τον ΓΑΥΡΟ δημοσιεύσαμε και όλο το εξώδικο, δηλαδή αυτή η κατάφορη προβοκάτσια γιατί περί προβοκάτσιας πρόκειται αδέλφια μου… Εμείς τονίσαμε την ιστορία και ότι γράφει η ιστορία δεν ξεγράφει! Ήταν η δεν ήταν ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΑ, η ΠΡΩΤΗ σου ΒΑΖΕΛΑ; Ήταν και παρά ήταν, και δεν μπορώ να καταλάβω προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός κύριοι! Μια χαρά χρωματάκι είναι το ροζουλί και έχω να πω κιόλας ότι σας πάει και πάρα πολύ! Και το σωστό για πάρτι μου είναι πως όταν κλείσατε τα 100 χρόνια έπρεπε έτσι για τιμής ένεκεν να βάλετε έστω για ένα ματς αυτή την φανέλα σαν επετειακή!

Τέλος πάντων αφού την έχετε δει αλλιώς εσείς εδώ με εμάς, την λύση θα την δόση η δικαιοσύνη… και Ειδικά εγώ «Έχω εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη»! Πάντος αν εμείς, ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και η ΘΥΡΑ 7, ήμασταν στην θέση και την κατάσταση που είναι τώρα ο βαζελος, και έκανε τέτοια πράγματα η διοίκηση μας, μαύρο φίδι που θα τους έτρωγε! Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν… Ποιος να συγκριθεί μαζί μας σαν DNA, και ιδιοσυγκρασία λαού! Αυτά να κοιτάτε εσείς… και να δω πότε θα σταματήσει η κατρακύλα σας! Αλλά να ξέρεται πως εμείς δεν σας θέλουμε κατά βάθος διαλυμένους… σας θέλουμε δυνατούς, και έτσι όπως πρέπει στο Καραϊσκάκη, εκείνο το βραδάκι που θα έχει ΛΟΥΤΣΟ στο πιατάκι, να φάει μετά την λήξει, το κάθε πικραμένο βαζελακι!

ΧΑΡΟΣ 7
www.xaros7.gr
xaros.korydallos@yahoo.gr
http://xaros7toukorydallou.blogspot.com

7 σχόλια:

  1. GIANNARE MAKARI EMEIS TA NEA PAIDIA TOU OLYMPIAKOU NA SUNEXISOUME TIN AKSIA POREIA TIS THIRAS 7 KAI NA MEINOUME TOSO DINATOI KAI ENWMENOI OPWS I PALIA -7-.....KALI XRONIA RE FILE ME UGEIA EUTUXIA KAI POLLES POLLES EPITIXIES APO TIN ARRWSTIA MAS KAI OTI EPITHIMEIS SE PROSWPIKO KAI EPAGGELMATIKO EPIPEDO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pios eina proedros tis 7;;;;o kountouris kai tsooukala ti dilo kanoun;;;epitelous as mou pei kapios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ
    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΟΥ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ 7 ΣΚΑΤΟΑΔΕΡΦΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΤΣΑΤΣΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΡΟ, ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΤΗ ΣΕΒΟΜΑΣΤΑΝ ΤΗΝ 7 ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ, ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή